Ιστορικό κτίριο στο Surrey, με έπιπλα της Alivar

Χτισμένο το 1850, αυτό το ιστορικό ακίνητο βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου στο ήσυχο εξοχικό τοπίο του Surrey, ενός αγγλικού νομού που βρίσκεται στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, με όμορφη θέα στο λοφώδες τοπίο. Το ακίνητο πρόσφατα ανακαινίστηκε έξοχα ως μέρος ενός αναγνωρισμένου οικιστικού σχεδίου, το οποίο, εκτός από το ιστορικό κτίριο, διαθέτει έξι νέα διαμερίσματα. Το αρχοντικό, το οποίο περιβάλλεται από έναν μαγευτικό κήπο, έχει δύο ορόφους: στο ισόγειο υπάρχει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία και μπάνιο. στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, το καθένα εξοπλισμένο με ιδιωτικό μπάνιο, walk-in closet, βοηθητικό δωμάτιο και αποθηκευτικό χώρο.Οι λύσεις επίπλωσης της Alivar επελέγησαν για αυτό το σημαντικό έργο, στο οποίο η πρακτικότητα και η λειτουργικότητα συγκεντρώνονται στις πιο αγνές μορφές, χωρίς υπερβολικά διακοσμητικά στοιχεία, για να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο ύφος.

  

Στο ευρύχωρο καθιστικό, οι μεγάλοι καναπέδες και τα υποπόδια Portofino είναι στο επίκεντρο.Οι λεπτές, κυρτές μορφές τους και οι ουδέτεροι μπεζ και γκρί τόνοι, κερδίζουν την προσοχή χάρη στον εκλεπτυσμένο μινιμαλισμό τους. Τη σειρά επίπλων Portofino συνοδεύει το Poggio, το μικρό ορθογώνιο τραπέζι με τη λεπτή δομή, που πλαισιώνει την κομψή μαρμάρινη επιφάνεια.

Στην τραπεζαρία, οι επισκέπτες καλούνται να καθίσουν στις άνετες καρέκλες Diva οι οποίες ευθυγραμμίζονται γύρω από το μεγάλο τραπέζι με το εντυπωσιακό, συμμετρικό σχέδιο και τη μαρμάρινη επιφάνεια. Την τραπεζαρία πλαισιώνουν δύο μπουφέδες Side up που κρύβουν μια αποκλειστική μονάδα μπαρ εξοπλισμένη με συρτάρια και ράφια. Στην κουζίνα τα σκαμπό Kiron εναρμονίζονται με το μοντέρνο, minimal στυλ της.

        

Στον 1ο όροφο του ακινήτου, που στεγάζει τα υπνοδωμάτια, βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα που διαθέτει το κρεβάτι Arca με κεφαλάρι που έχει capitonné σχέδιο ραφής και το κομοδίνο Meridien με τις μικρές χειρολαβές. Ο χώρος ολοκληρώνεται με την πολυθρόνα Fortuna.

Οι επιλογές του στυλ και του σχεδιασμού κάθε αντικειμένου, η ακριβής επιλογή των πιο ποιοτικών υλικών και η δεξιοτεχνία είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που πλαισιώνουν χώρους με την υπογραφή της Alivar.

No Comments Yet.