Η Εταιρία μας

LOFT Furniture Bauhaus

The classics of modern furniture

Η αγάπη για το design σε συνδυασμό με τη χρόνια ενασχόληση με το χώρο του επίπλου, οδήγησε το 2005 τον Θωμά Κωνσταντινίδη στη δημιουργία της Loft Bauhaus, μιας επιχείρησης σημείο αναφοράς των δημιουργιών των σπουδαιότερων designers του 20ου αι. Eero Saarinen, Eileen Gray, Mies Van Der Rhoe, Harry Bertoia, Frank Lloyd Wright, Charles Rennie Mackintosh, George Nelson, Marcel Breuer, Isamo Noguchi, είναι μερικά από τα ονόματα που άφησαν το στίγμα τους στο μεγάλο ρεύμα του σύγχρονου design, της σχολής Bauhaus, όπου νέα ''επαναστατικά'' υλικά έδιναν μορφή στην έμπνευση. Καινοτόμες προτάσεις, με πρωτοποριακά για την τότε εποχή υλικά όπως μέταλλο, δέρμα, γυαλί, έδωσαν ώθηση στην έμπνευση και έβγαλαν από το αδιέξοδο τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών.

Έπιπλα που στιγμάτισαν, διακρίθηκαν και κυρίως ανέδειξαν τους δημιουργούς τους έως και σήμερα, αποτελούν την ανεξάντλητη γκάμα των μοντέλων της Loft Bauhaus, προσφέροντας λύσεις για τους πιο απαιτητικούς. Ιδανικές και πρωτοπόρες ιδέες για κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους, με τη χαρακτηριστική ποιότητας της Loft.

Όλη η παραγωγή, η επιλογή των υλικών, ο λεπτομερής έλεγχος του σχεδιασμού, οι εργασίες, το μοντάρισμα, το φινίρισμα, ο έλεγχος της ποιότητας και το αμπαλάζ, γίνεται από ιταλικά,γερμανικά,ολλανδικά και ισπανικά εργοστάσια, τα οποία επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα και την ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας.

Στον εκθεσιακό χώρο της Loft έχετε την ευκαιρία να “γνωρίσετε” από κοντά, μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα έπιπλα του 20ου αι και όχι μόνο. Η ξεχωριστή επιλογή των επίπλων και των διακοσμητικών που ξεχωρίζουν από το σχεδιασμό και την ποιότητά τους καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούν να σας οδηγήσουν στη διαμόρφωση του αγαπημένου σας χώρου.

Θα μας βρείτε στο κεντρικό κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

1

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Οι αναγνωρισμένες ευρωπαϊκές εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται η Loft Bauhaus, υποβάλλουν τα προϊόντα τους σε λεπτομερή και εξονυχιστικό έλεγχο. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται, καθώς και η προσεγμένη διαδικασία παραγωγής τους κάνουν τα προϊόντα της Loft να διαφέρουν ως προς την ποιότητα και το σεβασμό στον σχεδιασμό τους.

2

ΕΓΓΥΗΣΗ
Η διαλογή των προϊόντων καθώς και ο δεύτερος έλεγχος που πραγματοποιείτε στα προϊόντα μας κατά την παραλαβή σε ένα προς ένα τα προϊόντα από το εξειδικευμένο προσωπικό στο κατάστημά της Loft επιβεβαιώνονται από την εγγύηση ποιότητας και τιμής που σας δίνεται με την αγορά σας.

3

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ
Η ομάδα της Loft, παρακολουθεί τις ανάγκες του πελάτη, προσφέροντας τις υπηρεσίες της όποτε και όπου χρειαστεί. Η αγάπη για το σχεδιασμό και το design κλασσικών και σύγχρονων επίπλων, καθώς και ο σεβασμός των αναγκών του πελάτη είναι αυτό που κάνει τη Loft Bauhaus να ξεχωρίζει.